Ketting Toermalijn

59.95

Beschrijving

Een beauty voor om je nek. Deze prachtige handgeknoopte kralen ketting van Toermalijn kwarts met een hanger van versteend hout. De ketting is 80 cm.

Deze ketting is ook te combineren met een andere hanger. Zie andere foto’s.

Toermalijnkwarts
De steen als je meer in balans zou willen zijn. Heb je last van negatieve gedachtes, energie of gedrag? Dan is deze staan uitermate geschikt, want hij zet het negatieve om naar positiviteit. Je gaat je meer ontspannen voelen, je zelfvertrouwen neemt roe en angstige gevoel dat je misschien soms hebt zal verminderen. Toermalijn helpt bij rugpijn, reumatische klachten, nekpijn en hoofdpijn. Wil je meer contact met moeder aarde? Dan is deze steen erg geschikt.

Versteend hout
Versteend hout een beauty van een steen, die je kunt treffen in verschillende aarde tinten. Voel je jezelf soms wat uit balans? Dan helpt deze steen om je te verbinden met jezelf en jezelf te accepteren zoals je bent. Je voelt je meer verbonden met je leefomgeving, de aarde en je afkomst. Ben je best creatief aangelegd, maar raak je soms teleurgesteld in je eigen creatieve proces? Versteend hout stimuleert jouw creatieve vermogen, om jouw ideeën vorm te geven en te laten groeien. Merk je dat je concentratie soms laag is? Met deze steen houdt je meer de focus en de concentratie vast.